Matyóföld kártya elfogadó hely 20%                               << vissza

A szolgáltatás igénybevétele előtt a kártyát fel kell mutatni az elfogadóhelyen! 

                                       Picemúzeum belépő: 300 Ft/fő       

                               Kártya felmutatással 20% kedvezmény!!!

                                  

INFORMÁCIÓK A MATYÓFÖLD KÁRTYÁRÓL
 
A Mezőkövesdi Kistérség közel 70 szolgáltatója biztosít kedvezményeket és grátisz szolgáltatásokat a MATYÓFÖLD KÁRTYÁT felmutató vendégek számára: hotelek, panziók, kempingek, falusi szálláshelyek, éttermek, múzeumok, tájházak, ajándékboltok, boros pincék, fürdő, kerékpárkölcsönző, lovaglás, horgászbolt, internet, fotó-optika.
 
Ki kaphatja meg a kártyát?
Minden vendég, aki alkalmanként legalább 3 éjszakát eltölt a Mezőkövesdi Kistérség átadóhelyként szerződött szálláshelyeinek valamelyikén. Ezek listája a http://www.mezokovesd.hu/ oldal „Turizmus” menüjében található meg.

Hogyan kapja meg a vendég a kártyát?
A kártya az átadóhelyként szerződött szálláshelyeken bejelentkezéskor, a szállásadó által kitöltve, átvételi elismervény aláírásával vehető át ingyenesen.

Ki használhatja a kártyát?
A kártya névre szóló, de családra/együtt utazókra érvényes, létszámuk a kártyán feltüntetésre kerül.

Meddig érvényes a kártya?
A kártya a kiállítás dátumától számított 1 évig érvényes, vagyis kártya a lejárati hónap utolsó napjának 24.00 óráig jogosít kedvezményre.  Ha valaki többször visszatér, a kedvezményeket, grátisz szolgáltatásokat minden alkalommal igénybe veheti.

Hol használható a kártya?
Az elfogadóhelyek listája megtalálható a kártyához kapott kiadványban és a http://www.mezokovesd.hu/ oldal „Turizmus” menüjében.

Kedvezmény igénybe vétele
A kedvezmény készpénzre nem váltható. A szolgáltatás igénybevétele előtt a kártyát fel kell mutatni az elfogadóhelyen! Az elfogadóhely a tulajdonos személyi igazolványának / útlevelének felmutatását kérheti.

Panaszok kezelése
A kártyabirtokos a kártyával, annak elfogadásával kapcsolatos kifogását szóban vagy írásban bejelentheti. A szóban bejelentett panaszt írásban is meg kell erősíteni, csatolva a rendelkezésre álló bizonylato(ka)t. A panaszokat megvizsgálva írásban tájékoztatjuk a vendéget.

Kártya elvesztése
Az ellopott, elveszett vagy megrongálódott kártya helyett a kártyabirtokos kérésére új kártyát bocsátunk rendelkezésére. A pótkártya érvényességi ideje megegyezik a pótolt kártya érvényességi idejével.
 
A kártyák átadása 2008. március 17-től kezdődik meg a szálláshelyeken.


A kártyával kapcsolatos további információ:
Tourinform iroda
3400 Mezőkövesd, Szent László tér 23.
Tel: 49/500-285, fax: 49/ 500-286
mezokovesd@tourinform.hu
http://www.mezokovesd.hu/                                                                   << vissza


Eddigi látogatónk: 109102